#216500026

Kiadó Téglalakás, Budapest, V. kerület

250 000 Ft

Alapterület: 73 m2
Szobák: 3 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot:
Kilátás: Panorámás
Bútorozottság: Bútorozatlan
Emelet: 3. Emelet
Szintek száma: 5
Komfort: Összkomfort
Fűtés: Házközponti fűtés

Kiadó és Eladó is egy gyönyörű, páratlan panorámával rendelkező, 5. kerületi ingatlan!

Lakjon a város lüktető szívében, pihenjen meg az erkély lélegzetelállító panorámát nyújtó látványában!

Kiadó egy 5 emeletes, liftes, rendezett ház, 3. emeleti, egy 73 nm-es, a Dunára és a Budai hegyekre panorámás, nyugati fekvésű, 3 szobás lakás! Az előszobába belépve jobbra találjuk az ablakos, étkezős konyhát, kicsit előrébb jobbra találjuk az ugyan csak ablakos fürdőt, szemben van a középső szoba, amiből nyílik a keleti fekvésű és a nyugati fekvésű, panorámás, erkélyes szoba, balra a wc és a kamra található.

Közös költség kedvező 49.500, amely tartalmazza a házközponti fűtést, a korlátlan hideg-, meleg víz fogyasztást is az egyéb szokásos dolgok mellett. Ezen kívül már csak a villanyt és a főzéshez használt gáz kell csak fizetni.

Környék:
A környéket a legjobban a Kossuth Lajos tér a Széchenyi István tér, a Szabadság tér és a Duna part adta lehetőségek jellemzi. A szabadidős tevékenységektől kezdve, az éttermeken, kávézókon át, az infrastrukturális lehetőségekig minden igényt maximálisan kielégít a környék. Nappal könnyen intézhetjük ügyeinket vagy vásárolhatunk. Este számtalan étterem és szórakozási lehetőség közül válogathatunk.

Közlekedés,parkolás:
Remek közlekedés jellemző a környékre. Pár perc sétával elérhető a 2-es villamos, az M2-es metró és 15-ös, 115-ös, 16-os, 105-ös buszok, 916-os, 990-es éjszakai járatok.
Parkolás utcán fizetős, viszont igény szerint kültéri és fedett parkolót is lehet bérelni a környéken. 

Ajánlom:
Ajánlom a panoráma szerelmeseinek és azoknak az igényes embereknek, akik szeretnének a belváros szívében egy jó hangulatú, szép lakásban lakni! 

A lakás 2 havi kaució és egy havi bérleti díj letételével azonnal költözhető! Minimális bérleti idő 1 év! Kisállat megengedett (macska, kiskutya), gyerekkel nem költözhető!

Az ingatlan csak lakhatás vagy ügyvédi iroda céljából kiadó! A rezsit a tulajdonos fogja fizetni, havonta egyszer megjelenik és viszi a számlákat.

Az ingatlan eladás alatt is áll, ezért a bérlőnek biztosítani kell a megtekintést.

Amennyiben ilyen lakást keres, hívjon egy időpontért, nézze meg! Nem fog csalódni!

Ha szeretné meglévő lakását a leggyorsabban és a legjobb áron kiadni vagy értékesíteni, Önnek is segítünk!

Kellemes Napot!


Live in the pulsating heart of the city, relax on the panoramic view of the balcony!

For rent a 5-storey, with elevator, well-kept house on the 3rd floor, a 81 sqm panoramic, 3-bedroom apartment on the western side of the Danube and view to the Buda Hills! By entering the entrance hall we find the windowed, dining kitchen right, just a few steps to the right, just a windowed bath, opposite the central room, which opens from the east and west, with panoramic balconies, to the left the toilet and the pantry. 

Specifications:

The flat is in good condition. The kitchen, bath, toilet tiles, the rooms, the hallway, the parquet flooring. There are modern plastic windows. The kitchen is mechanized and the apartment is unfurnished.
Headroom: 2.62m
Common cost is 43,500, which includes home-heating, unlimited cold and hot water consumption along with other common things. In addition, only electricity and cooking gas should only be paid.


Surroundings:

The best part of the area is Kossuth Lajos Square, the Széchenyi István Square, Szabadság tér and the Danube. Starting from leisure activities, restaurants, cafes and infrastructural facilities will satisfy all needs in the area. We can easily manage our affairs or buy them daily. In the evening, there are countless restaurants and entertainment venues.

Surroundings:

The best part of the area is Kossuth Lajos Square, the Széchenyi István 

Traffic, parking:

Good transport is characteristic of the area. Within a few minutes walk are trams 2, M2 and buses, 916 and 990 night flights.
Parking on the street is paid, but on demand outdoor and covered parking can be rented in the neighborhood.


I recommend:

I would like to recommend to those who love the panorama and to the discerning people who want to live in a good mood in the heart of the city!


The apartment can be moved immediately with a 2 month deposit and a monthly rent. Minimum rental period is 1 year!


If you are looking for such an apartment, call for a date, check it out! You will not be disappointed!

If you would like to have your existing dwelling in the fastest and best selling or selling price, we will help you!

Have a nice day!

Szabó Ingatlan

szbela.ingatlan@gmail.com
Toma Viktor

+36 30 622-4464
tviktor.ingatlan@gmail.com
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2020     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.