#207600008

Eladó Panellakás, Budapest, XXII. kerület

23 900 000 Ft

Alapterület: 31 m2
Szobák: 1 Szoba
Építési mód: Csúsztatott zsalus vasbeton
Állapot: Átlagos
Kilátás: Panorámás
Emelet: 9. Emelet
Szintek száma: 10
Komfort: Összkomfort
Fűtés: Távfűtés egyedi méréssel
Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

XXII. Háros vasútállomáshoz közel eladó a képeken látható magasemeleti, franciaerkélyes garzonlakás panorámás kilátással.
A Társasház csúsztatott zsalus technológiával épült. Rendezett, tiszta, igényes, kívülről hőszigetelt. Az eladó lakás a 9. emeleten található, felette van még egy emelet.
A lakáson belül a vízvezetékek cseréje megtörtént, valamint a fürdőszoba felújítása folyamatban van. Ablaka és az erkélyajtó korszerű műanyag nyílászárók. A szoba D-i tájolásának és a magasemeleti elhelyezkedésének köszönhetően a lakás egész nap fényárban úszik, részben örök dunai panorámával.
Fűtése egyedi mérős és szabályozható távfűtés, melynek várható költsége 4.700.- Ft/hó átalány (melegvízelőállítással együtt). A közös költség mindössze 6.400.- Ft/hó; a lakás önálló vízórákkal rendelkezik. A ház külső homlokzatszigetelésének és a fűtéskorszerűsítés díjának kifizetése már megtörtént. A lakás műszakilag jó állapotú, esztétikai felújítás igény szerint szükséges lehet.
Remek közlekedésnél, korszerűsített házban, befektetésnek is jó választás.
Tehermentes, legfeljebb 3 hónapon belül beköltözhető. Megtekinthető rugalmasan, előzetes telefonos egyeztetést követően.
 

Madarász Norbert
Irodavezető
+36 70 637-7317
info@orioningatlan.hu
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2020     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.