#677600014

Eladó Családi ház, Kiskunlacháza

78 000 000 Ft

Alapterület: 375 m2
Telekméret: 790 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Kilátás: Kertre néző
Bútorozottság: Bútorozott
Komfort: Dupla komfort
Fűtés: Geotermikus hűtés-fűtés
Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

https://ingatlan.com/32021716

Nagy terek, meglepően kicsi havi költségek!

Kiskunlacházán, a kis-dunától 300 m-re, 2009-be minőségi építőanyagokból, szakszerűen, igényesen megépített családi ház eladó.

A ház 790 nm2-es tágas telken helyezkedik el amelyen egy 25 mm2-es tároló is található.
Az épület ytong tégla falazattal épült, 12 cm szigeteléssel ellátott.
A ház fűtése geotermikus energiával megoldott, 6 db 400 m-es kút valamint 5 db 5 W-os keringető szivattyú szolgáltatja a beltér fűtését télen és hűtését nyáron amely fal -és padlófűtéssel biztosítja az otthon mindig kellemes hőmérsékletét. 
Az alternatív fűtőrendszer része 2 db 1000 l-es puffertartály ami a melegvizet is szolgáltatja a mindennapokhoz. 
Minden helyiség egyéni termosztáttal ellátott így minden szoba az ott élők egyéni igényei szerint temperálható!
A házban egy FERROLI típusú, üzemképes gáz cirkó kazán is bekötésre került.
A 375 mm2-es otthon havi rezsiköltsége (fűtés és gáz, villany?) CSAK havi 33.000 Ft!!!!
Az udvarról egy tágas, elektromos kapuval felszerelt garázson át juthatunk a földszintre amelyben egy autók javítására kialakított szerelőakna található. A garázsból nyílik a mosókonyha helyiség amelyben a puffertartályok, a gázkazán és a mosógép került elhelyezésre.
A garázsból a konyhába érkezünk amely a mai kor minden igényét kielégítő méretű és felszereltségű, modern, beépített gépekkel, világos bútorzattal felszerelt, nagy rakterekkel jól átgondolt elrendezéssel készült. A konyhából egy tágas kamra is nyílik ami szintén számos, a család napi ellátásához szükséges élelmiszer és egyéb dolgok tárolására is kiválóan alkalmas.
Az amerikai típusú konyha másik részében egy nagyméretű étkezőasztal kapott helyet amely családi összejövetelek remek helyszíne lehet.
Tovább haladva a ház főbejáratának előterébe jutunk ahonnan egy kis közlekedőn át az alsó szint fiatalos, világos, hangulatos fürdőszobájába és egy külön mellékhelyiségbe juthatunk el. A fürdőszobában ...zuhanyzó, kád és dupla mosdó került kialakításra.
Az épület főbejárata a kerten keresztül egy kellemes, fedett elő teraszon át közelíthető meg amely egy díszes, duplaszárnyú bejárati ajtón keresztül vezet az előtérbe. A házban található bejárati -és beltéri ajtók egyedi elképzelés szerint, pontos méretre gyártva az egyesült államokban készültek tömör mahagóni fából!
A tágas előtérben egy hatalmas beépített szekrény biztosítja a kényelmes, rendszerezett, praktikus elhelyezését az ott lakók használati tárgyainak.
Az előtérből a rendkívül világos, szellős, kényelmes nappaliba érkezünk ami önmagáért beszél! Tágas méretének köszönhetően otthonos berendezését illetően csak a képzelet szab határt az óriási méretű ablakok és ezáltal a természetes fény olyan hatást kelt mintha a kertben töltenénk mindennapjainkat!
A nappali dísze is egyben a nagypolgári házakat idéző lépcsőfeljáró amit kovácsoltvas korlát tesz igazán impozánssá!
Kényelmes, széles, masszív lépcsőfokon juthatunk el a felső szintre amit 2 külön részre oszt egy kis “pihenő előtér amelyből 1-1 tágas folyosó vezet a szobákhoz.
Az egyik részen 3 teljes értékű szoba került kialakításra, amelyből kettő az utcafrontra nèz a harmadik a kertre amely jelenleg gardrób szobaként funkcionál.
A felső szint másik felében található 4 teljes értékű világos, szoba. A három kisebb méretű szoba mellett a negyedik szoba mediterrán hangulatával azonnal magával ragadja az oda érkezőt....
A szobához egy emeleti 20 nm2-es Keleti tájolású terasz csatlakozik amelyre egy dupla szárnyú, tolóajtón keresztül léphetünk ki. Tökéletes lehetőséget nyújt az ott élők számára egy közös reggelihez a felkelő nap csodás hangulatában és délután egy hűs pihenéshez is ideális helyszín.
A terasz végleges kialakítása nem fejeződött be az új tulajdonos egyéni elképzelései, fantáziája szerint kivitelezhető.
Az épület minden helyiségének nyílászárója bukó-nyíló, huzatzáró, szúnyoghálóval és rejtett tokos elektromos redőnnyel ellátott!
A ház minden helyisége riasztó előkészítéssel felszerelt, amelynek központi egysége alkalmas a 2 szint külön beriasztására is.

Gyarmati Péter


gyarmati.peter@immo1.hu
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2021     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.